Om oss

Det Norske Kartselskapet ble opprettet i 2007, men våre ansatte har mer enn 10 års erfaring med kart og produksjon. Vi leverer karttjenester til små, mellomstore og store bedrifter samt offentlige organer. Vi har kontor både i Oslo og Kristiansand.

Ansatte

Alle ansatte i Det Norske Kartselskapet  har sin egenproblematikk. Det betyr at alle har og har hatt utfordringer med f.eks rus, relasjoner, mat og spill. Dette er noe hver enkelt ønsker å bli fri fra, og samtidig få et bedre liv. Vi har alle et vision board på jobben, der vi selv lager et bilde samlet av alle mål, drømmer og visjoner vi har. Det å ha mål, er noe ikke bare en bedrift bør ha, men også de ansatte i bedriften. Målene og drømmene varier fra å bli en voksen, og ansvarsfull person til å skape sin egen familie. Det er også alt fra å reise i verden, ta utdanning, eie en egen leilighet og å ha økonomisk frihet. Vi støtter og hjelper hverandre for å oppnå disse målene.

 

Skreddersøm med merverdi

Ved bruk av brukervennlig og samtidig avansert teknologi leverer vi spesialtilpassede løsninger til våre kunder som ønsker kart med vei- og kjørebeskrivelse på sine nettsider. Modulene vi tilbyr, inneholder i tillegg værtjeneste og trafikkmeldinger fra P4. Denne tjenesten gir betydelig merverdi for nettsidene til våre kunder.

Teknologi i utvikling

For stadig å tjene våre kunder bedre, jobber vi kontinuerlig med å ta i bruk nye plattformer. I disse dager har vi utviklet atlas.no for iPad og iPhone. Disse løsningene er nylig ferdigstilt. Det Norske Kartselskapet samarbeider til en hver tid med de beste underleverandører innen de ulike fagfeltene.

Useriøse aktører

Også i vår bransje, finnes det en rekke useriøse aktører. Dette må vi forholde oss til, når vi kommuniserer med gamle og nye kunder. Det norske kartselskapet har levert et profesjonelt produkt til fornøyde kunder i mange år. Våre medarbeidere har mer enn 10 års erfaring med kart og katalogoppføringer, og behandler våre kunder med den respekt og kunnskap som forventes og kreves.