Nyheter og artikler


Det Norske Kartselskapet søker nye medarbeidere innen telefonsalg, både til vårt hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Kristiansand.

Stillingsbeskrivelse
 Vi sitter i åpent landskap, jobber i team og selger på telefon ulike kartløsninger til bedrifter.
 Alle nye selgere får grundig opplæring, og en egen coach som støtte for å lykkes med salget. Hos oss har du som selger også andre arbeidsoppgaver, det kan være kundeoppfølging med purrerutiner, markedsføring, rekrutering osv. Fulltidsstilling med arbeidstid 08.00 – 16.00 mandag til fredag.

Bakgrunn, kompetanse
 Vi som jobber har alle ulike utdanninger og bakgrunn. Det kreves ingen forkunnskaper, full opplæring blir gitt.

Arbeidsmiljø
 Her vil du føle deg som en del av noe viktig, og kjenne på et godt arbeidsmiljø med masse engasjement og trivsel. Vårt verdigrunnlag er bygget på ærlighet, åpenhet og tillit. For å bli en best mulig selger, jobber vi alle med egenutvikling og har en filosofi om at alle er ansvarlige for eget liv.

Rusfri bedrift
 Vi er en rusfri bedrift som satser på egenutvikling av de ansatte, hvor vi trener på å praktisere et nytt verdigrunnlag som åpenhet og ærlighet. På mange arbeidsplasser i dag har bedrifter utfordringer med at det er klikker i klikken, baksnakking og ofte dårlig arbeidsmoral.
 Alle som jobber her har en egen erkjent problematikk som f.eks. rus, medavhengighet eller har noen form for utfordringer i livet sitt i dag som gjør at man får dårlig livskvalitet eller ikke oppnår sine mål og drømmer. Det er mange ulike tolkninger på hva som legges i begrepet rusfri bedrift. Alt fra de som satt sammen på krakker i byen og drakk eller skjulte seg i bakgater og parker, ofte ustelte og skitne. Det også er mye rus blant hvite skjorter og dress, eller bak tynne jentekropper. Rusen eller slankingen er et symptom på at man er besatt av noe, eller for å si det på en annen måte, har en sterk ubalanse i møte med. Dette blir omtalt som avhengigheter. Bak den veltrente kroppen kan det være en ubalanse opp mot trening, mat eller rusmidler. Direktøren i dress kan være besatt av spill og porno eller posisjon, makt og kontroll. Det er forskjell på hva vi egentlig er avhengige av og hva som er symptomet. Vi har alle våre behov. Trygghet, felleskap, åpenhet, ærlighet, tilhørighet og det å bli sett, hørt og respektert uansett bakgrunn, er noe vi alle er avhengige av. Alle fortjener en ny sjanse.
 Å være rusfri innebærer blant annet ikke trøste seg med mat hvis en føler seg ensom eller trist, å flykte fra følelser. I det Norske Kartselskapet praktiseres åpenhet og ærlighet om egne utfordringer, det gir frihet, og alle er ansvarlige for sin del.

Om Det Norske Kartselskapet
 I 2007 ble Det Norske Kartselskap etablert som en nystartet bedrift og er i dag en av de mest veletablerte leverandørene i bransjen for kartløsninger og markedsføring innen kart. Laila Mjeldheim er en av gründerne som var med og startet DNKS i 2007 og er eier av bedriften i dag.

Laila har evnen til å være kreativ og tenker stort. Hun snakker høyt om drømmene sine og går veien ingen andre har gått før henne. Hun stoler på sine magefølelser og er utrolig målbevisst. Laila er en tydelig leder i egen salgsbedrift. Fra 2007 har hun gjennomført store endringer egen salgsbedrift, med å innført et helt nytt verdisystem, og fremstår i dag som en rusfri bedrift. Etter kritikk i media endret hun visjon og mål i bedriften, og i dag er det med stolthet hun forteller om historien og endringsprosessen i bedriften, hun har stått i stormen og reist seg. Det er bare å ta av seg hatten for hvordan Laila tross mye motgang har gjennomført en rekke personlige prosesser og tatt ansvar hvilket viser utrolig styrke og mot. Laila har jobbet hardt med egne prosesser, og har gått veien selv og vet hva hun snakker om når hun i dag hjelper andre til å nå drømmer og mål på et dypere plan.

Alle vi som jobber i Det Norske Kartselskap jobber med selvutvikling. En gang i uken tilbyr Laila sine ansatte coaching gjennom Addictologi Akademiet. Addictologi Akademiet coacher mennesker mot de mål som hver enkelt person velger å sette for seg selv. Å være målbevisst og ha drømmer i livet er viktig for oss, og Laila støtter sine ansatte både opp imot mål i karrieren og mot de mål de har i privatlivet. Et åpent og ærlig miljø er også noe som vi har stort fokus på og vi har tilrettelagt for at det skal være rom for å ta opp følelser i møte med sine kollegaer. Dette gjør at Kartselskapet kan tilby et trygg og ærlig miljø.

Trenger du, eller kjenner du noen som ønsker endringer i livet sitt og søker jobb, enten i Oslo eller Kristiansand ta kontakt på post@atlas.no.

Kontaktperson
 Beate Gundersen
 beate@atlas.no
 Mob. 93439787