Nyheter og artikler


Laila Mjeldheim, gründer og eier av Det Norske Kartselskapet


Laila Mjeldheim brenner for å hjelpe andre i en vanskelig livssituasjon og som har opplevd smerte i livet. Hun ble født i Canada og ble adoptert til Norge i 1976. Hun vokste opp med en alkoholisert far.. Faren ble dømt til 10 måneders fengsel for vold mot Laila sin mor. Da ble hun og adoptivbroren plassert på et barnehjem. Broren begynte å ruse seg, og Laila startet å ta ansvar for både han og moren sin. Etter en smertefull oppvekst flyttet hun tidlig ut, og startet å jobbe på en bensinstasjon. Flere år senere startet hun i en salgsbedrift, og det tok ikke lang tid før hun startet å mestre dette.

Hun startet Det Norske Kartselskapet i 2007. Fem år senere i 2012 søkte hun hjelp av Espen Andresen som startet Addictologi Akademiet, for å hjelpe en ansatt. Etter foredraget Espen hadde, ville hun selv bli addictolog og startet med studiene kort tid etter. Hun er i dag utdannet avansert addictolog og Gestalt terapeut. Hun gir mange personer en sjanse til i livet, for å få det de drømmer om, og et godt liv. Hun gir enormt mye til de ansatte og har et hjerte som virkelig vil hjelpe.

I 2013 dro Laila med Ola Thune til Montreal for å søke etter sine foreldre, men i henhold til lovene hadde hun ingen rettigheter til å få den informasjon hun trengte for å finne dem. Det var i 2014 Laila fant sin biologiske familie. Moren er bosatt i Florida, og hun har tre brødre, der to av de bor i Florida og en bor i London. Hun fikk møte alle i påsken 2014.

Det samme året utdannet Laila seg til Gestalt, drøm- og traumaterapeut ved FUN Norge. I dag er hun eier av Det Norske Kartselskapet, kurs- og foredragsholder, lærer ved Fria Universitet i Norden der hun har spesialisert seg på familiesystem, og sex- og relasjonsavhengighet. Laila har et mål om å gjøre en forskjell for barn og familier i Norge, og ønsker å hjelpe de som ellers ville falt fra hverandre. Målet er å skape et behandlingssted for de som ønsker å gjøre en endring med seg selv. Det er et behandlingssted med sunne verdier som tror på ekte kjærlighet mellom voksne og barn. Laila vier sitt liv til å oppnå dette, og for å hjelpe andre.